Posted on

Vi har gennem tid, ledt efter et eventbureau. Jeg har tidligere anvendt et da vi skulle have firma familiedag på arbejdspladsen.

Siden min kæreste gennem de sidste syv år bad mig om at blive hans kone for fire uger siden, har vi været optaget af at planlægge den store dag nu til sommer. På stående fod valgte vi at anvende sådan et partytelt til at danne ramme om receptionen og den følgende bryllupsfest. Incitamenterne for at afholde receptionen samt selve festen i et kæmpe telt viste sig ganske enkelt at være for overbevisende. Ydermere deltog min kæreste og jeg i sommers i hans lillesøsters stort anlagte bryllup, der foregik i et enormt telt i haven ved deres nyerhvervede parcelhus. Ved den lejlighed udgjorde teltet en formidabel baggrund for deres bryllup. Det bærende argument for at holde bryllupsfesten i et telt i haven er det lave omkostningsniveau. I det tilfælde at man for alvor ser på receptionslokalerne her i hovedstaden, er valgmulighederne ret få. Til trods for at der kan siges at være talrige egnede festlokaler, er det i realiteten svært at finde et udlejningslokale, som der imødekommer min forlovedes og mine forestillinger og desuden er til at betale. Køber eller lejer min forlovede og jeg et eller flere telte til bryllupsfesten får mig og min forlovede imidlertid mulighed for at sikre os et uhøjtideligt lokale, som vi må oppynte efter vores ønsker. Samtidig har vi mulighed for at åbne ud til haven med et telt. Alle de fordele får vi til en favorabel pris ift., hvis vi investerer i et lokale. Spørgsmålet er på nuværende tidspunkt, hvordan vi kan være sikre på, at min forlovede og jeg vælger det bedste telt til både receptionen og bryllupsfesten. Af den grund vil jeg gerne høre, om der kunne tænkes at være er nogen af jer læsere, som har prøvet at arrangere en bryllupsfest i et partytelt. F.eks. har vi brug for at høre, hvorvidt der findes gode telte, der kan betale sig at investere i i forhold til at leje et et telt til receptionen og bryllupsfesten. Derudover har vi brug for nogle gode råd eller anbefalinger i forhold til valget af møbler og service foruden egnede cateringfirmaer, der ville kunne lave en avanceret menu til vores drømmebryllup til trods for, at det bliver holdt i et partytelt. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Sikr et særligt sommerbryllup med et telt Forrige sommer deltog vi i hans lillesøsters stort anlagte bryllup, der blev afholdt i et flot festtelt ved deres nyindkøbte murermestervilla. Ved den lejlighed skabte det lejede festtelt en enestående baggrund for deres bryllup. Tobias og jeg har fra det bryllup været fuldt beskæftiget med at arrangere brylluppet nu til juni. Efter mange overvejelser besluttede vi at bruge et af de der store festtelte som lokale til den store fest. Vi blev nemlig hurtigt klar over, at grundene til at fejre brylluppet i sådan et festtelt reelt er meget svære at komme udenom. Tager man et blik på udlejningslokalerne her i København, er valgmulighederne reelt forholdsvist begrænsede. Trods det at der er massevis af tilgængelige udlejningslokaler, er det reelt svært at finde frem til et udlejningslokale, der honorerer min forlovedes og mine forestillinger og også er til at betale inden for vores bryllupsbudget. Vælger vi et festtelt får mig og min tilkommende ikke desto mindre mulighed for at få et hyggeligt lokale til festen, som vi vil kunne indrette og oppynte ud fra vores ønsker. Endvidere giver et festtelt chancen for at åbne ud mod haven. Disse fordele har min forlovede og jeg mulighed for at sikre os til en særdeles konkurrencedygtig pris. Prisen var derfor det afgørende rationale for at holde bryllup i et festtelt. Spørgsmålet er i denne fase af planlægningsprocessen, hvordan min forlovede og jeg får fat i det optimale festtelt til det store bryllup. Derfor vil jeg gerne høre, om der ikke er en af jer, som har erfaringer med at holde et bryllup eller lignende i et denne slags festtelte i deres have. F.eks. er vi på udkig efter nogle gode råd eller anbefalinger ift. valg af service, borde og stole samt et godt cateringfirma, som der kan lave al maden til brylluppet desuagtet, at receptionen og bryllupsfesten fejres i et telt i haven. Ydermere kan vi godt tænke os at finde ud af, hvorvidt der findes kvalitets-festtelte, som der er oplagte at investere i at købe ift. at leje et af disse festtelte. Har dig og din ægtefælle, eller eller nogen i din vennekreds tilfældigvis arrangeret en bryllupsfest eller et lignende arrangement i et festtelt? Så hjælp os med at få en perfekt bryllupsfest ved at indvie os i dine erfaringer.
Vi er på udkig efter nogle kvalitets partytelte til det store bryllup til næste september Fra den dag hvor min kæreste bad mig om at blive hans hustru i sidste måned, har vi været i gang med at planlægge vores bryllup nu til juli. Nu besluttede vi at bruge et af de der store telte som ramme for receptionen. Argumenterne for at afholde brylluppet i et kæmpe partytelt var rent ud sagt for tiltrækkende. Dertil deltog min kommende mand og jeg sidste år i min lillebrors bryllupsfest, der foregik i et stort telt i haven ved hans forældres patriciervilla. På dagen udgjorde teltet en indbydende kulisse for festen. Det primære incitament for at fejre bryllupsfesten i nogle telte er og bliver prisen. Hvis man ser nærmere på receptionslokalerne her i byen, er udvalget forholdsvist beskedent. Trods det at der er mange valgmuligheder, er det praktisk talt umuligt at lokalisere et lokale, der er i stand til at honorere min kærestes og mine umiddelbare forventninger og desuden kan lejes til fair priser. Lejer min kæreste og jeg et partytelt i god kvalitet til brylluppet, er det dog muligt for min tilkommende og jeg at sikre os et hyggeligt lokale til brylluppet, som vi vil kunne oppynte nøjagtigt som vi har lyst til. Desuden har vi en enestående mulighed for at åbne op ud mod haven med et partytelt. Alle de fordele får vi til en favorabel pris i forhold til, hvis min kæreste og jeg investerer i at leje et receptionslokale. Mit spørgsmål er i denne fase af planlægningen, hvordan vi kan være sikre på, at vi får fat i de perfekte telte eller partytelte til vores bryllup. Som følge heraf vil jeg gerne høre, hvorvidt der måske er nogen her på bloggen, som der ønsker at fortælle om deres erfaringer med at arrangere en bryllupsfest eller lignende i et af denne slags partytelte. Først og fremmest har vi brug for at høre, hvorvidt der findes telte, som i forhold til prisen er mere fordelagtigt end at leje et telt. Min kæreste og jeg kunne ydermere godt bruge nogle gode råd om valg af service og interiør foruden et professionelt cateringfirma, der ville kunne lave al maden til brylluppet trods det, at receptionen og bryllupsfesten finder sted i et partytelt i den store have.