Posted on

Min privatøkonomi blev meget højnet, eftersom jeg sidste år lavede et lån. Jeg opdagede et banner på nettet, og her sagde de lån sikkert. Jeg er klar over, at du skal opføre sig varsom, så jeg trykkede ind og dermed undersøgte mere om låneinstituttet. Og det viste sig at være et troværdigt lånested hvor udlånsrenterne er særdeles lave. Inden da var økonomien hjemme hos mig altid stram, så jeg personligt aldrig nogen sinde besad nogen klejner i sidste del af hver måned. Og således opfattede jeg dette som værende en tiltalende udvej at tage et lån hos dem.

Indtil da havde jeg aldrig midler til nogen af de ting, jeg drømte om. Blandt andet havde jeg til stadighed en gammel skrammelkasse, min hvidevaresamling var nedbrudt og dertil havde jeg heller ikke kommet med på bølgen med en iPhone. Derfor følte jeg, at jeg gik rundt som det eneste menneske i den vestlige verden, der ikke besad samtlige af de ting, som de andre havde glæde af. Mit forbrugslån var af denne grund min redning, fandt jeg frem til. Jeg opnåede jo både et lån – penge & de ting, som jeg havde eftertragtet. Kort fortalt fik jeg mere glæde i hverdagen. Vi har ikke noget som budget bekymringer, som kan tage fornøjelsen fra en.
Inkoorporeret i mit hverdagsliv er jeg nu udstyret med den luksus, som jeg har brug for pga. den nylige lån til forbrug. Jævnfør tidligere skrevet er lånets renter ej overdrevet trælse, så det er muligt for mig at afbetale dette forbrugslån for såvel fladskærmen og hvidevarerne samtidig med, at jeg ikke har problemer med huslej og andre faste udgifter. Og stadig er der desuden råd til at gå ud at spise sammen med vennegruppen ind imellem nu, pga. jeg har forenet lån penge og forbrugsgoder. Men alle mennesker skal klart nok holde godt øje, når man udvælger sig hvilket sted, man vil ende med at låne penge til forbrug. Selv er jeg meget bevidst om, at der findes adskillige mindre troværdige folk på internettet, der har noget betydelige udlånsrenter, men jeg er i hvert fald overvejende lykkelig for dem, jeg har brugt.